Landhuizen Caño Chico y La Fuente

botón

“El Caño Chico” en “La Fuente” zijn twee vakantiewoningen voor 2, 4 of 7 personen met een geweldig uitzicht, een grote tuin en een biologische moestuin. Ze zijn gelegen in het hart van het natuurpark van de Sierra de Francia (Biosphere Reserve-UNESCO 2007) in de provincie Salamanca.

sierra de francia (spanje)

botón

Bezoek Salamanca: Een van de mooiste steden in Spanje, erfgoed van de UNESCO. (70 km)

Vele uitstapjes mogelijk: Portugal, Ciudad Rodrigo en Salamanca zijn minder dan een uur rijden. Avila, Segovia, Zamora en Caceres ongeveer twee uur. De luchthaven van Madrid ligt op ongeveer drie uur rijden.

Reis terug in de tijd: Ontdek dorpen, waarvan 5 zijn geclassificeerd als historische monumenten.

Een vergeten paradijs: Geniet van een wilde en ongerepte natuur, waar veel beschermde soorten leven. Bewonder het prachtige landschap. Zwemmen in de vele zwembaden en de omliggende rivieren..

Zon, mooi uitzicht, authentieke smaken: Geniet van de grote tuin met groenten en fruit (in het seizoen)

Astronomie als een uitzonderlijke hemel: Kijk met Frédéric naar sterren, sterrenstelsels en planeten door een  telescoop met een spiegel van 0,5 meter doorsnede.

Uitstekend verblijf. Wij hebben een fantastische week gehad. Zeer goed verzorgd. Klein maar perfect ingericht en van alles voorzien. Heel schoon. Het uitzicht , de omgeving ,de tuIn, waar alle groenten en fruit geplukt mocht worden maakte dit tot een heerlijk verblijf. De omgeving met allerlei wandelroutes was schitterend.

Hans van Klaveren

Sterrenvakantie!…Ideaal voor rustzoekers. Een goed uur van Salamanca, 20 minuten van La Alberca. Dorpjes met veel vervallen huizen – een jaren ’50-sfeer. Goed voor (pittige) natuurwandelingen. Frédéric en Angela zijn fijne mensen. Ze staan altijd klaar, maar nooit opdringerig. Hoogtepunt was de sterrenexcursie die Frédéric ons aanbood: we hebben veel sterrenstelsels, sterrenclusters en nevels gezien. En Jupiter en Saturnus natuurlijk. Klasse!

G Kamminga