Sommerhus Caño Chico and La Fuente

botón

«El Caño Chico» og «La Fuente» er ferielejligheder med 4 og 7 sengepladser i landsbyhus med fantastisk udsigt, adgang til stor have og en økologisk urtehave. Huset ligger i hjertet af naturparken Sierra de Francia (Biosphere Reserve-UNESCO 2007) i den sydligste del af provinsen Salamanca.

sierra de francia (spanien)

botón

Besøg Salamanca: En af de smukkeste byer i Spanien, kulturarv UNESCO. (70 km)

Mange udflugtsmuligheder: Portugal, Ciudad Rodrigo, Salamanca – alle mindre end 1 time fra huset, Caceres ligger kun 2 timer væk. Madrid (og dens lufthavn), Avila, Toledo og Segovia kan nås på bare 3 timer

Rejs tilbage i tiden: Oplev fem landsbyer, der er klassificeret som historiske monumenter.

Et tabt paradis: Nyd en vild og uspoleret natur, hvor der er mange fredede arter – både dyr og planter. Du kan nyde den smukke natur, svømme i de mange swimmingpools og floder i nærheden.

Gratis glæder: Nyd den store skyggefulde have med grillerne, den friske frugt og vores økologiske grøntsager, som følger med i opholdet

Kom til astronomi om natten: Se stjerner, planeter og galakser med et 50 cm teleskop sammen med Fred.

Pragtfuld beliggenhed. Ved ankomst til landsbyen tænke vi: Er 8 dage for meget på dette sted? Det var det bestemt ikke; vi kunne godt have brugt meget længere tid. Dejlig velfungerende bolig, skøn have, flot udsigt, spændende landsbyer og natur i nærheden, men primært meget venlige og hjælpsomme mennesker i landsbyen. Især værtsparret var yderst behjælpelige med alt lige fra at give et mindre sprogkursus i spansk, at komme med turforslag og til at give et par interessante og lærerige aftener ved stjernekikkerten.

Jan Togsverd

En perle i et naturreservat. Vi havde en spændende uge i denne pragtfulde lejlighed med adgang til dejlig have med bjergudsigt, og som vi nød meget. Eneste mangel, når man som os kom fra en heldagsrejse, var manglen på et indkøbssted, og restaurant i byen. Men ved stor hjælp fra vores værter, så lykkedes det at få skaffet lidt nødvendigt forrad. Vi blev nok så begejstrede for området, Sierra de Francia, og alle dets maleriske landsbyer med de flotte bindingsværkshuse, at vi nok en anden gang vil vende tilbage for videre udforskning, og kan næppe finde et bedre sted at indlogere os end hos familien Creusot.

Hanne og Erik Boisen

Et fantastisk sted med vidunderlige omgivelser og en pragtfuld udsigt. At komme til Frederics og Angelas hus og bo der er en sjælden og vidunderlig oplevelse. Alting fungerer – selvom internettet svigter af og til. Huset er gennemgribende moderniseret og indretningen er typisk spansk landstil. Haven er en oase og udsigten findes ikke meget bedre. Frederic og Angela er gode og hjælpsomme værter og området byder på store natur- og dyrelivsoplevelser. Folk i landsbyen er søde og imødekommende og lette at komme i kontakt med. Det er en spansk idyl.

Soren Kornum